Close



Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Student
    Join Date
    Aug 2022
    Location
    Italy
    Posts
    1

    Unhappy Noob to printing trying to trouble shoot my printer

    Hi, everybody, nice to meet you my name is Samuel

    I'm trying to make my Creality 10 smart work properly having some issues.


    Can you help me spot what errors might those be ? Here are the pictures

    20220806_093834[1].jpg20220806_093834[1].jpg20220806_093806[1].jpg20220806_093800[1].jpg

    Material: PLA matte by Overture
    Bed tem: 60
    Nozzle temp: 210

    I a noob and don't have the eye to determine exactly what wrong wish someone to give me an experienced advice
    Thank you for the help
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Staff Engineer Roberts_Clif's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Washington State, USA
    Posts
    1,149
    Add Roberts_Clif on Thingiverse
    Hello Sam from Boston; I assume anyway.

    I see you posted some of the information required to trouble shoot though would like more information.
    At what speed are you printing.
    What slicer are you using.
    Did you load a profile created for your intended 3D Printer.

    My self I prefer using Prusaslicer starting with a Creality 10 profile downloaded from the Prusaslicer own website.

    Need any help ask will post how to.

  3. #3
    Super Moderator JohnA136's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Jersey Shore
    Posts
    546
    I like Roberts answer/question. Also, I would try raising the print temp to 215 and try that?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •