Close



Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Help troubleshooting

    I have tried a couple different options so far. Changes of temperature for the nozzle as well as the baseplate. At first i was trying to print 15 of these at a time so I thought the layers were getting to cold by the time the nozzle passed back over, but after trying to print just one I am getting the same issue I got from the mass print. Any help or possible troubleshooting would be greatly appreciated.

    I am working with an Ender 3 pro. If there are any specific specs or things you want to ask me for more context, please let me know. I am not sure exactly what to add to a post like this.

    I have attached a picture of the print, as well as the gcode that i was using for said print. The print takes about 30 minutes so if I take your advice do give me some time to start the print again before getting back to you.

    Thank you again.
    Attached Images Attached Images
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Staff Engineer Roberts_Clif's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Washington State, USA
    Posts
    1,061
    Add Roberts_Clif on Thingiverse
    I printed CE3PRO_cableChain_link_v3.gcode and there is nothing wrong with your sliced G-code.
    Therefore it must be have something to do with filament extrusion, clogged extruder, stepper missteps or filament.

    What filament are you 3D Printing?
    I see that the extruder temp is 220C with bed temp of 50C layer height .2mm

  3. #3
    I’m using CCTree White PLA, I can get more specific if needed.
    It’s been working fine so far. I had a good Benchie and was able to print a set of drawers and, as well as a filament guide and things like that with no error.

  4. #4
    Staff Engineer Roberts_Clif's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Washington State, USA
    Posts
    1,061
    Add Roberts_Clif on Thingiverse
    It could be that the smaller model just needs to be printed slower on your 3D Printer.

    However I doubled the set print speed on my 3D Printer an dropped the nozzle temp to 208C

  5. #5
    I’ll give that a shot and let you know. Thank you for your help so far.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •