Close



Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    Technician
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    62

    Weird message display?

    Just registered. I’m baffled why the first threads I’ve looked at all have the same serious display problem. The initial post is confined to a narrow strip, about 1 cm wide, the rest of the message area being empty. Yet the replies are all formatted normally!

  2. #2
    Technician
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    62
    Here's a screenshot:

    NarrowPost.jpg

    HOWEVER...it seems to be down to Waterfox & Firefox, because all posts look OK in Chrome.

  3. #3
    Technician
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    62
    Quote Originally Posted by terrypin View Post
    Here's a screenshot:NarrowPost.jpgHOWEVER...it seems to be down to Waterfox & Firefox, because all posts look OK in Chrome.
    Edit: No, it’s just the same, or worse, on my iPad with Safari.Do others not get this problem? Makes the site almost unusable.

  4. #4
    Technician
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    62
    So I guess that's a No, and I'm the only one getting this problem?

  5. #5
    Technician Axl_Myk's Avatar
    Join Date
    Nov 2020
    Location
    The Hartland of Michigan
    Posts
    70
    I didn't see a problem. Maybe edit the pic with an arrow.

  6. #6
    Super Moderator JohnA136's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Jersey Shore
    Posts
    542
    Looks fine on my Windows 10 laptop? I use Chrome.

  7. #7
    Technician
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    62
    Thanks both. Here's an example of what I see when viewing the post I made a few minutes ago.

    WeirdDisplayExample.jpg

  8. #8
    Super Moderator curious aardvark's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    8,313
    I occasionally get it on my phone.
    And yeah, it's seriously annoying.

    No idea what it's down to. I've used pretty much every browser and usually have no issues.
    Firefox is my default, but I use chrome on the phone and safari on the old ipad.

    I'm more inclined to think it's something on the forum than any particular browser as it's fairly intermittent. .

  9. #9
    Technician
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    62
    Thanks, glad it's not just me! But it would be good to see it fixed, as it's a bit of a demotivator for posting here

  10. #10
    Super Moderator JohnA136's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Jersey Shore
    Posts
    542
    It appease that is has shrunk the column width but the message is intact?

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •