Close



Dig deeper, search our News website




Search:

Type: Posts; User: TTVert

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Any other thoughts

    Any other thoughts
  2. So i did check tightness of all drive components,...

    So i did check tightness of all drive components, belt, etc. and all was well. I did clean the rods just for the sake of it. I reprinted the bottom 25mm at 50% scale and at 100% scale and it did it...
  3. You make a very valid point. I guess the issue...

    You make a very valid point. I guess the issue with making these changes and reprinting is that the print was a 17 hour print so it's not really feasible to make a change and reprint this particular...
  4. Win 10 but the server is running on a PI. I've...

    Win 10 but the server is running on a PI. I've never had an issue before and it buffers and checks all data so I cannot see that being the issue. I've printed quite few large items and never had...
  5. It's two separate stl files that did this. Both...

    It's two separate stl files that did this. Both were larger boxes.. I don't use the SD card, i use repetier server/host which sends data directly. I use the repetier host embedded cura slicer. Not...
  6. The imperfection is on the right vertical wall. ...

    The imperfection is on the right vertical wall. I did change the orientation for the second block to see if it would change anything (Printed the long end facing up instead of flat) and it didn't...
  7. I have a ball design in my filament feed that...

    I have a ball design in my filament feed that shouldn't allow any binding at all. I did go out there and check but I see no binding. With that said I'd think the higher up it'd print the more...
  8. Thanks for the reply. Nope, a maker select v2....

    Thanks for the reply. Nope, a maker select v2. She's been a reliable workhorse for a long time. My bed is perfectly level and as you can see the issue goes away for a good inch at one point and...
  9. So as an update I print3ed another similar box ...

    So as an update I print3ed another similar box w/ the same settings I've been using for 5+ years problem free and the same issue happened. Oddly (as you'll see in the attached pic) there was...
  10. Strange issue on outside one one side and only vertically

    Never seen this before. Using PLA. I have been experimenting some lately w/ increasing the speed and layer height. Also using a different filament. I recently went from my normal .22mm to .28 and...
  11. Thanks much, sort of what I assumed. What do you...

    Thanks much, sort of what I assumed. What do you guys normally run for top layers? If I have top layer set to.84mm, wouldn't the top layer be .84 regardless of layer height? I've been running...
  12. Weird pattern on the top of a print, never seen this before

    The jobs before/after this were fine. I have hundreds of prints and about 10 on this new roll of PLA w/o this occurring. The ONLY different on this one is that it's the longest print I've printed...
  13. Fixed by updating firmware to a custom version.

    Fixed by updating firmware to a custom version.
  14. Yep definitely a slicer error. Rotated it 180...

    Yep definitely a slicer error. Rotated it 180 degrees and the problem followed that side so not the printer. I really have no idea why my notifications here don't work. Nothing is being blocked...
  15. weird wall issue but not until about 30 layers up. Maybe a slicer issue?

    I've got this print 45 deg to the bed so it's not like it's an issue w/ bed leveling on one axis. Also the bottom layer laid perfectly flat and looked great on all of these so I cannot see this...
  16. Anyone? Has anyone gotten data to print to...

    Anyone? Has anyone gotten data to print to screen of the plus w/ the M117 command or any other command? It seems marlin should accept M117 maybe this screen FW doesn't allow it?

    Dave
  17. Maker select plus, marlin FW, any way to show print screen info w/o sd card?

    My maker select V2 shows X/Y/Z height as well as the messages (ETA, ETE, etc.) pushed from repetier server. I cannot seem to find a way to make this work. Even when I try to send an M117 w/ text I...
  18. Anyone have an opinion?

    Anyone have an opinion?
  19. Small blobs/stringing while traveling, is this a retraction setting issue? +PIC

    I don't think I see this that often but I did notice it on this print. I was able to pull it off as it wasn't adhered but the blobbing between the stringing has me confused. I'm using maker select...
  20. Yeah I agree on the fitment between two items. I...

    Yeah I agree on the fitment between two items. I will try slicr and simplify3d and see if the bumps are different. I can't see them being much different really. I've printed a few since then and...
  21. Replies
    6
    Views
    4,527

    so modifying the Y axis idle by supporting the...

    so modifying the Y axis idle by supporting the right side got rid of my Y axis ringing. Still have the bulging around any indentation or hole so if anyone has input I'd appreciate it. Not hugely...
  22. Replies
    6
    Views
    4,527

    Basically medium speed defaults for cura embedded...

    Basically medium speed defaults for cura embedded into repetier-host. Stock FW settings aside from reduced accell from 1000 to 800 and xjerk from 20 to 8 (Huge difference on x axis ringing)
  23. Replies
    6
    Views
    4,527

    Thank you, I don't see any perceptible run-out in...

    Thank you, I don't see any perceptible run-out in those coupletrs but it is traveling ata fairly slow RPM. I am using repetier hosts embedded cura and it seems other prints that don't have holes...
  24. Replies
    6
    Views
    4,527

    Another print, zoomed way in so it looks worse...

    Another print, zoomed way in so it looks worse than the eye perceives. I notice mostly that the layers w/ the holes are a different shade and there is still ringing. Being as this occurs on all 4...
  25. Replies
    6
    Views
    4,527

    X axis ringing question

    This is on a maker select V2 running 50mm/sec. I noticed some extreme ringing so I went ahead and lowered X/Y Accel from 1000 to 800 and jerk from 20 to 8. While it did help I am still noticing...
Results 1 to 25 of 60
Page 1 of 3 1 2 3